Napredni tečaj informatike

Napredni tečaj informatike je namijenjen svim zainteresiranim osobama koje žele unaprijediti osnovno znanje korištenja alata Ms Office.

Tečaj se sastoji od 3 cjeline i to:

1. Ms Word

2. Ms Excel

3. Ms PowerPoint

1. MS Word

Kroz ovaj tečaj polaznici će se upoznati s naprednim metodama rada i načina uporabe aplikacije za upis i obradu teksta kao što su kreiranje, formatiranje i priprema manjih dokumenata (dopisa) za distribuciju, umnožavanje i pomicanje teksta unutar dokumenata, te kreiranje tablica, slika, crteža unutar dokumenata i alata za cirkularna pisma.

2. MS Excel

Polaznik će se upoznati s naprednim metodama kreiranja, formatiranja, izmjena i korištenja radnih listova i radnih knjiga. Naučit će primjenjivati standardne matematičke i logičke formule korištenjem osnovnih formula i funkcija, te kreiranje i oblikovanje dijagrama i grafova.

3. MS Powerpoint

Korisnik će se osposobiti za korištenje naprednim metoda za izradu prezentacija kao što su kreiranje, formatiranje, izmjena i priprema prezentacija koristeći različite postavke dijapozitiva za prikaz i distribuciju. Naučit će umnožavati i premještati tekst, slike, crteže i grafikone unutra prezentacija, te različite prezentacijske efekte i sl.

Trajanje tečaja: 40 školskih sati

Mjesto održavanja tečaja: POU Ogulin

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u upravi POU Ogulin ili na broj telefona 047/ 522-651.