ODRŽAN PARTY DJEDA BOŽIĆNJAKA ZA NAJMLAĐE OSNOVNIŠKOLCE

Petak 23. prosinca mnoga će djeca pamtiti kao posljednji dan nastava u prvom polugodištu ove školske godine, ali i kao dan kada su se zabavili na partyju kojem je glavni gost bio Djed Božičnjak, glavom i bradom.

U 10.00 sati učenici od prvog do četvrtog razreda gradskih osnovnih škola okupili su se na Trgu kod golubice gdje je održan kratak zabavni program uz nastup Dječjeg zbora OŠ Ivane Brlić Mažuranić i juniorski, te kadetski A i B sastav Ogulinskih mažoretkinja. Program je animirao g. Miro Turković koji se potrudio zagrijati djecu kako bi s veseljem dočekali Djeda Božićnjaka.

A kako ove godine još nije pao snijeg, Djed Božićnjak je stigao kočijom koju su vukli prekrasni sjajni konji, i to u pratnji svojih pomoćnica Mrazica. Nravno, nije došao praznih ruku, već sa vrećom punom slatkiša i toplim čajem kojeg su Mrazice (članice Juniorskog tima Ogulinskih mažoretkinja) podijelile djeci, učiteljicama i roditeljima.

Djedica se obratio djeci, upitao ih o uspjehu kojeg su postigli na kraju ovog polugodišta i poručio im da i dalje budu dobri i uvijek veseli.

A nakon njegovog pozdrava, djeca su okitila božićnu jelku nakitom kojeg su sama izradila te je započeo pravi party uz najpoznatije božićne pjesme i vlakić kojeg je zaplesalo nekoliko stotina malih Ogulinaca.